University of Worcester

University of Worcester

U posljednjih deset godina broj studenata na University of Worcester udvostručen je zahvaljujući brojnim inovativnim programima na području znanosti, ekonomije, prava, umjetnosti, medija, humanističkih znanosti itd., stručnim profesorima, prijateljskom pristupu studentima, ulaganjem u kvalitetu studija i infrastrukturu, s izvrsnom studentskom potporom te visokom stopom zapošljivosti nakon završetka studija.

University of Worcester obuhvaća dva kampusa (St John’s Campus, City Campus), The Hive – projekt sveučilišta i lokalne zajednice gdje se smjestila bogata knjižnica i prostori za učenje, izložbe, sastanke i predstave, te ostale lokacije sa sportskim terenima i dvoranama, centrima za umjetnost i znanost.

Worcester pruža aktivno okruženje za učenje i razvoj, preko 1000 smještajnih jedinica na kampusu, besplatno osiguranje, internet, članstvo u teretani i brojne druge pogodnosti.

Worcester je povijesni grad s bogatom kulturom, prekrasnom prirodom i brojnim kulturnim sadržajima u kojem će zasigurno svatko kvalitetno provoditi slobodno vrijeme.


Smještaj
Otvori info
Stipendije
Otvori info
 
Društvene mreže