University of Liverpool

University of Liverpool

University of Liverpool od 1881. radi na unapređivanju metoda učenja i oplemenjivanju života u zajednici, posvećen razvoju održivog i pravednog društva. Godišnje obrazuju više od 22,000 studenata kojima su dostupne stotine stipendija, a krajnji cilj su zadovoljni, kreativni i obrazovani pojedinci.

Na sveučilištu postoji preko 400 preddiplomskih i diplomskih studija na tri fakulteta (Science and Engineering, Health and Life Sciences, Humanities and Social Sciences), mogućnost razmjene i učenja kroz praksu u jednoj od 1,300 partnerskih organizacija te brojne prilike za nastavak istraživanja i učenja nakon završetka studija. Kao istraživačka institucija rangirani su u top 10 u Velikoj Britaniji u području kemije, informatike, strojarstva, arheologije, veterine, itd.

Smještaj je moguć na kampusu ili jednom od Student Village-a koji sadrže društvene prostore, informatičke učionice, dućane, restorane, sportske terene i knjižnice. Studenti dobivaju podršku putem Student Experience Team-a i sudjeluju u stvaranju zajedničkih aktivnosti i događaja.


Tražilica smjerova
Undergraduate (dodiplomski)

NEMA DOSTUPNIH SMJEROVA ZA SIJEČANJ/VELJAČU 2021

 
Društvene mreže