University of Greenwich

University of Greenwich

University of Greenwich je velika institucija koja se proteže na tri kampusa: Avery Hill i Greenwich u Londonu i Medway u Kentu. Bogat portfolio preddiplomskih i diplomskih studija, uključujući i kombinacije programa, omogućuje širok spektar opcija studija kao što su arhitektura, ekonomija, računarstvo, matematika, obrazovanje, inženjerstvo, humanističke znanosti, pomorski studiji, prirodne znanosti, farmacija i društvene znanosti.

Visokokvalificirani profesori, više od 26,000 studenata te suradnja s važnim subjektima u poslovanju i industriji omogućuju poseban doživljaj obrazovanja. Također, sveučilište se ponosi svojim naprednim istraživanjima za koje su osvojili brojne nagrade i priznanja (istraživanje o ce-ce muhi University UK imenovalo je jednim od osam najvažnijih otkrića na nekom britanskom sveučilištu u proteklih 60 godina).

Studenti mogu uživati u više od 2,400 smještajnih jedinica u renoviranim zgradama i obogaćenom studentskom sadržaju u koje je uloženo više od 100 milijuna funti.


Smještaj
Otvori info
Stipendije
Otvori info
 
Društvene mreže