UCB University College Birmingham

UCB University College Birmingham

Smješten u centru Birminghama i s više od 7,500 tisuća studenata iz cijelog svijeta, UCB je idealan izbor za sve koji traže kvalitetan studij i perspektivnu karijeru kroz specijalističke smjerove iz različitih područja: marketing i poduzetništvo, turizam, ugostiteljstvo, kulinarstvo, sport, predškolski odgoj, zdravlje i obrazovanje, kreativni smjerovi.

Obrazovanje provode stručnjaci i profesori u specijaliziranim objektima za podučavanje u stvarnom radnom okruženju, vrhunskim restoranima, Food Science and Innovation Suite-u, klinici za sportsku terapiju te profesionalnom studiju za kreativne smjerove poput Specialist hair and media make.

Kroz kontinuirano ulaganje u infrastrukturu osigurani su broji objekti za smještaj, učenje, slobodno vrijeme, sport i zdravstvenu zaštitu, dok Student Services department nudi pomoć i savjetovanje oko pitanja financija, pronalaska studentskog posla i prilagodbe na novu sredinu.

UCB je povezan s brojnim tvrtkama čime se omogućuje studentima da uče kroz praksu, budu u toku s najnovijim trendovima te steknu iskustvo, znanje i vještine u profesionalnom okruženju.


Smještaj
Otvori info
Stipendije
Otvori info
 
Društvene mreže