St Mary’s University

St Mary’s University

St Mary’s University smjestio se na zelenom i sigurnom kampusu u Twickenhamu, južnozapadnom dijelu Londona, pola sata vožnje od centra. Na živopisnom kampusu bogatom različitim sadržajima studira preko šest tisuća studenata iz više od 90 različitih zemalja. Sveučilište je osvojilo brojne nagrade za izvrsnost u podučavanju i redovito je birano kao broj jedan po zadovoljstvu studenata. Osim izvrsnih sadržaja koje pruža kampus i blizina Londona, na sveučilištu se nalazi vrhunska infrastruktura za profesionalno bavljenje sportom.

St Mary’s nudi različite smjerove na preddiplomskoj i diplomskoj razini iz područja poslovanja, menadžmenta, marketinga, prava, politike, komunikacije, filma i ostalih humanističkih i društvenih znanosti. Posebno su zanimljivi i kvalitetni sportski smjerovi jer studenti mogu tenirati u olimpijskim dvoranama i sportskim centrima te postati stručnjaci iz nutricionizma, rehabilitacije, coaching-a, sportskog marketinga i menadžmenta i dramski smjerovi poput glume, tehničkog teatra, drame i kreativnog pisanja uz koje studenti mogu ostvariti zavidan portfolio i započeti karijeru u industriji.

Studentska potpora na kampusu obuhvaća osobnog tutora i zdravstvene usluge, a sigurnost studenata je na prvom mjestu. Putem studentskog zbora možete se učlaniti u brojne studentske klubove i društva. Kvalitetan smještaj na kampusu nudi se po povoljnijim cijenama s uključena dva dnevna obroka.

Uvjeti upisa na preddiplomski studij za studente iz Hrvatske su prosjek na maturi minimalno 3.0 te ostvarena ocjena 4 ili 5 na A razini engleskog jezika umjesto testa engleskog jezika.


Smještaj
Otvori info
Stipendije
Otvori info
 
Društvene mreže