Solent University

Solent University

Southampton Solent ima drugačiji pristup obrazovanju; usredotočeni na praktičnu stranu i posao, cilj je stvoriti veze i iskustvo i te razviti samopouzdanje kod studenata kako bi svoje stečeno znanje mogli što lakše pretvoriti u uspješnu karijeru. Posvećeni su obrazovanju svih, bez obzira na porijeklo i iskustvo, kako bi postali poduzetni građani i potaknuli promjene u ekonomiji i zajednici.

Svi programi stvoreni su u skladu s potrebama na tržištu rada, kroz partnerstva s lokalnim tvrtkama i organizacijama kako bi studentima ponudili iskustvo putem kojeg će steći potrebne vještine. Southampton Solent nudi programe iz raznih područja, a njihovi pomorski smjerovi proglašeni su jednim od najboljih u svijetu. Centar je primijenjenih istraživanja u dizajnu i naprednoj tehnologiji, zemljopisnoj, pomorskoj, likovnoj umjetnosti, filmskim, medijskim i kulturnim studijama, zakonu i širokom spektru poslovnih disciplina.

Više od 290 programa, preko 30,000 studenata, kampus smješten u centru grada, jaka studentska zajednica čine Southampton Solent izvrsnim izborom za sve koji žele kroz iskustvo, praktičan rad, jaku studentsku podršku steći kvalifikacije i postati stručnjaci.


Smještaj
Otvori info
Stipendije
Otvori info
 
Društvene mreže