NTU Nottingham Trent University

NTU Nottingham Trent University

University of the Year 2017.

NTU je moderno sveučilište s 30,000 studenata na tri kampusa (City Campus, Clifton Campus i Brackenhurst) koje nudi različite studije iz brojnih područja na preddiplomskoj i diplomskoj razini, s visokom stopom zapošljivosti nakon završetka studija. Osim što je izabran za sveučilište godine, NTU je dobitnik i brojnih priznanja za kvalitetu obrazovanja, istraživanja, odnosa prema zaposlenicima i potpore studentima. Na tri fakulteta djeluju škole ekonomije, prava, društvenih znanosti, humanističkih znanosti i umjetnosti, znanosti i tehnologije.

Osim izvrsne opremljenosti fakultetskih prostorija, NTU raspolaže i studentskim smještajem koji uključuju sve troškove, a slobodno vrijeme moguće je upotpuniti kroz sport, glazbu, volontiranje, kulturne događaje ili članstvom u jednoj od 110 studentskih organizacija koje pokrivaju različite interese.

Nottingham je idealno pozicioniran u centru Engleske, a izvrsna povezanost omogućuje israživanje i ostalih gradova nedaleko Nottinghama (London, Manchester, Birmingham).


Tražilica smjerova
Undergraduate (dodiplomski)

NEMA DOSTUPNIH SMJEROVA ZA SIJEČANJ/VELJAČU 2021

Smještaj
Otvori info
Stipendije
Otvori info
Privatni smještaj
Otvori info
Studenska unija
Otvori info
Centar za pomoć pri traženju studentskih poslova
Otvori info
Društvene mreže