Cranfield University

Cranfield University

s fokusom na zrakopolovnu industriju, obranu i sigurnost, okoliš i poljoprivredu, energiju i struju, proizvodnju, transportne sustave i vodni sektor, kao i na vodstvo i menadžment, Cranfield University mijenja način na koji društvo djeluje i misli, stvarajući vrhunske stručnjake koji prednjače u svojem poslu. Uspješno su pronašli rješenja za svjetske probleme poput vodnih sustava i kanalizacije, u zrakoplovnoj sigurnosti te otkrivanju i čišćenju minskih polja.

Studiranjem diplomskih programa na Cranfieldu otvaraju se prilike za razvojem karijere u najprestižnijim svjetskim organizacijama te stvaranjem pozitivnih promjena u društvu, industriji i razvoju.

Cranfield je jedno od malobrojnih sveučilišta u svijetu koje ima svoju vlastitu zrakoplovnu bazu, a sa jakom alumni zajednicom studenti postaju dio globalne mreže koja pruža niz cjeloživotnih prednosti i profesionalnih veza.

Cranfield School of Aerospace, Transport and Manufacturing, Cranfield School of Management i School of Water, Energy and Environment nalaze se na Cranfield kampusu, dok se na Shrivenham kampusu nalazi Cranfield Defence and Securit.


Tražilica smjerova
Undergraduate (dodiplomski)

NEMA DOSTUPNIH SMJEROVA ZA SIJEČANJ/VELJAČU 2021

Smještaj
Otvori info
Stipendije
Otvori info
 
Društvene mreže