Bucks New University

Bucks New University

Bucks New University je sveučilište orijentirano na profesionalne akademske programe. Prepoznatljiv po svojoj širokoj paleti kvalitetnih sveučilišnih programa (od sestrinstva, zdravstvene i socijalne zaštite do otkrivanja cyber prijevara, tekstilne industrije i zrakoplovstva), Bucks nudi više od učenja teorije te pruža nova zanimljiva iskustva i razvoj vještina kroz praksu. Jedan su od malobrojnih fakulteta koji su uveli program Police Studies, a inovativni programi uključuju i Commercial Pilot Training, Music Management i Animation and Visual Effects.

Zahvaljujući velikim ulaganjima u infrastrukturu sav studentski sadržaj moguće je pronaći na kampusu u kojem se nalazi i sve za kvalitetan razvoj i učenje (teretana, knjižnica Gateway Library, brojne specijalizirane prostore za obučavanje). Jaka studentska zajednica organizira brojne studentske klubove i radionice koji pokrivaju različita područja interesa.

Bucks također održava i jaku povezanost s partnerima u industriji, udrugama i upravnim tijelima radi stjecanja iskustva i vještina za profesionalni rad.


Smještaj
Otvori info
Stipendije
Otvori info
 
Društvene mreže