Aberystwyth University

Aberystwyth University

Aberystwyth sveučilište smješteno je u istoimenom velškom gradu i dom je 9,000 studenata. Živahan studentski gradić po ljeti se pretvara u turističko središte te je proglašen za najsigurnije studentsko mjesto u Velikoj Britaniji. Sveučilište se ponosi svojim otvorenim pristupom i prijateljskim odnosima između studenata i zaposlenika sveučilišta, brojnim nagradama i postignućima (UK University of the Year for Teaching Quality 2018) i visokom stopom zapošljivosti.

Podrška akademske zajednice usmjerena je na stvaranje kritičkog razmišljanja, razvijanja kreativnosti i inovativnosti kroz brojne preddiplomske i diplomske programe i specijalizirane prostore za učenje i istraživanje (bogata knjižnica, prostrane predavaonice).

Sveučilište je smješteno na tri kampusa; Penglais, Llanbadarn i Gogerddan. Gogerddan Campus je istraživački centar za Institut za biološke, okolišne i ruralne znanosti. Umjetnička škola, koja također ima galeriju i muzej, nalazi se u gradu u prekrasnoj edvardijanskoj zgradi.


Smještaj
Otvori info
Stipendije
Otvori info
 
Društvene mreže