Proces prijave u koracima

 • 1. KORAK

  Uzmite sebi vremena koliko vam je potrebno i pažljivo proučite smjerove iz područja koja vas zanimaju – proučite i ostale bitne detalje o sveučilištu, gradu u kojem se nalazi, troškovima života i sve što je VAMA bitno – jer imajte na umu da ćete i živjeti u tom gradu, a ne samo studirati!!!

  Igrajte se sa ključnim riječima u tražilicama dok ne nađete ono što vas zanima – odaberite MAX 5 SMJEROVA i pošaljite odabrane smjerove u obliku direktnih linkova meni na e-mail!
  LISTA UNIVERZITETA

 • 2. KORAK

  Napišite MOTIVACIJSKO PISMO

 • 3. KORAK – PISMO REPORUKE

  Zamolite svog profesora, trenera ili poslodavca da vam napiše pismo preporuke, možete ih skupiti nekoliko pa ćemo odabrati ono koje najbolje odgovara vašoj prijavi!!!
  Primjer: log.prepscholar.com/4-amazing-recommendation-letter-samples

 • 4. KORAK

  Ispunite neslužbeni formular i pošaljite ga nama na provjeru. Primjerak obrasca možete skinuti ovdje

 • 5. KORAK

  Položite test iz engleskog jezika.

  Testovi se razlikuju po zahtjevnosti i po cijeni, te je zato bitno da skupa pronađemo test koji će najbolje odgovarati vašem izboru studija.

  Nakon što odradite prvi korak dobit ćete savjet koji test trebate položiti.

  Studenti koji prijavljuju svoje smjerove na University College Birmingham polažu UCB English test kod nas – termini po dogovoru!!!

  SVI OSTALI STUDENTI trebaju položiti neki od testova koje njihovi izbori zahtijevaju – test koji priznaju SVI UNIVERZITETI jest IELTS