Volim svoj posao!

MIRELA T. // OŽUJAK 2015

Želim podijeliti sa svima vama koliko sam sretna sa ovim poslom koji radim i koliko me u biti ispunjava komunikacija sa svima vama koji ste puni volje i snova i spremni na velike životne promjene i izazove.
Samim time što indirektno sudjelujem u jednoj od najvećih promjena u vašim životima do sada je za mene izuzetno velika odgovornost ali i ogromno zadovoljstvo kad uspijete dobiti ono što ste željeli. Pomagati tako divnim mladim ljudima da krenu na put ka ostvarenju svojih snova i svim silnim mogućnostima koje ih čekaju na tom putu je definitivno posao mojih snova. Svaki put dok čitam vaša motivacijska pisma ja se rastopim, nasmijem, zapitam se, a isto se odnosi i na vaše mailove i pozive, te naravno i susrete!

Želim da znate da nema glupih pitanja i da NIKAD niste dosadni, naprotiv svaki od vas je poseban na svoj način i obzirom da se spremate na jednu od najvećih promjena u svom životu imate puno pravo pitati me što god vam padne na pamet pa i nekoliko puta zaredom 🙂
U prilog svemu ovome šaljem vam dio maila od jednog budućeg studenta koje me rastopilo neki dan (imam njegovo dopuštenje za objavu) 🙂

“Draga gđo Mirela,
Hvala Vam na velikoj podršci koju mi dajete.
Predivan je osjećaj znati da te ljudi cijene, koliko brinu oko tebe, koliko se bore za tebe svim raspoloživim sredstvima samo da odabereš baš njihovo sveučilište. Nikad nisam ni mogao sanjati kako bi bilo otići studirati van, a sada me čeka ponuda na jednom od najboljih sveučilišta u svijetu. Sama informacija da ti samo sveučilište daje zaštitnu mrežu ako ti se dogodi trenutak slabosti, i da su te spremni prihvatiti iako nisi zadovoljio prvobitne kriterije je apsolutno inspirirajuća i zapanjujuća. Sve me to vodi do emocionalnog i duhovnog napretka za koji nisam ni znao da mogu doseći.
Sada imam veću želju nego ikad prije napisati maturu što bolje, i pokazati im da su napravili dobar izbor odabirući baš mene.
Želim Vam ugodne blagdane.

Hvala Vam još jednom na svemu,
Marko Vida”


Update: Marko se uspješno upisao na Coventry University, u rujnu 2015 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *